Windows 10 og Windows 7: Siste versjon av Chrome, Firefox, Edge, eller Internet Explorer.
Mac OS versjon 10.11 eller nyere: Siste versjon av Safari eller Chrome.
iOS versjon 9 eller nyere: Siste versjon av Safari eller Chrome.

Informasjonskapsler/cookies må være slått på.

Vårt flashbaserte innhold vil ikke fungere på plattformer som ikke støtter flash.

Flash Player

Vi er i ferd med å fjerne flashinnhold fra våre sider. – Du har versjon

Internett

Vimeo (player.vimeo.com) må ikke være blokkert.

Annen programvare

Microsoft Office Word (eller tilsvarende program for å behandle Word-dokumenter)