Øverom blir ikke lenger oppdatert. Gyldendal er kjent med at enkelte oppgaver ikke fungerer med touch-skjerm.

Nettleser og operativsystem

Windows 10 og Windows 8: Siste versjon av Chrome, Firefox eller Edge Mac OS versjon 10.11 eller nyere: Siste versjon av Safari eller Chrome. Siste versjon av iOS: Siste versjon av Safari eller Chrome.

Informasjonskapsler/cookies må være slått på.

Windows 7 og Internet Explorer er ikke offisielt støttet, men det kan hende at sidene fungerer tilfredsstillende.

Flash Player

Noe av innholdet på nettstedet bruker Flash. – Du har versjon

Nettverk

Vimeo (player.vimeo.com) må ikke være blokkert.

Annen programvare

Microsoft Word, eller tilsvarende program for å behandle Word-dokumenter, kan være nødvendig for å bruke arbeidsark.