• Windows 10/11: Siste versjon av Chrome, Firefox eller Edge
  • Mac OS versjon 10.14 eller nyere: Siste versjon av Safari eller Chrome
  • Siste versjon av iOS: Siste versjon av Safari eller Chrome
  • Informasjonskapsler/cookies må være slått på
  • Windows 7 og Internet Explorer er ikke offisielt støttet, men det kan hende at sidene fungerer tilfredsstillende

Nettverk

Vimeo (player.vimeo.com) må ikke være blokkert.

Annen programvare

Microsoft Word (eller tilsvarende program for å behandle Word-dokumenter) kan være nødvendig for å bruke arbeidsark.